Minäkin, muka politiikasta jotain ymmärtävänä istun ja tapitan jokikisen vaalikeskustelun, melkein kuin himopenkkiurheilija MM kisojen aikaan - "kuullakseni viisaita".  Ei helkutissa, kun katselee ja kuuntelee yhteisiä vaalitenttejä - tuntiin tai pariin pitää saada 7-8 viisaan ainakin 10 eri asiasta kommentti, niin että äänestäjät voivat tehdä joitain päätelmiä mihin kukakin (puolue) tähtää. Siihen lisäksi toimittajien kommentit ja heitot, muistutukset; "että mitäs edellisellä kaudella lupasittekaan" jne päälle - jääpä siinä monta minuttia per vastaaja per asia.

Siitä se sitten on vietävä sitten maakuntatasolle ja mietittävä kuka heistä ajattelee kuten vaalikeskusteluisssa puoluejohtajilta on kuultu (mutta joista ei selkoa kuitenkaan saatu). Kuka sitä maakunnan keskusteluissa joutaa juosta ;-) ja ei maakunnille mitään voida luvata vaikka kuin haluaisivat.

Ja sitten vielä kaikenmaailmansak:n mainokset joita kommentoidaan jokikisessä tentissä - niinkuin se vaikuttaisi seuraavan nelivuotiskauden aikana tuon taivaallista eduskuntaan valittujen toimintaan...

Äänestän tottakai - mutta

...en tiedä onko itsessä vai onko jossain jotain vikaa...